FRENKIE's FAMILY

Kleding

Meet: Frenkie

De meeste mensen weten het al, maar onze gezellige winkel is vernoemd naar de (voor ons) allerliefste hond in de heeeeeele wereld: Frenkie!

Sinds juni 2021 is deze lieve trouwe viervoeter in ons leven. Frenkie is een Australian Labradoodle en is een echt gezelligheidsdiertje. Het liefst ligt hij de hele dag bij ons in de buurt.

Frenkie is dol op mensen en al helemaal op kinderen. Hij is regelmatig bij ons in de winkel, waar hij lekker in de keuken kan chillen. Hij kan je misschien geen goed kledingadvies geven, hij komt wel graag even een kijkje bij je nemen. Oh ja, en natuurlijk even knuffelen.

 

Frenkie's favoriete fashion seizoen? Winter! (dan heeft hij een heerlijk natuurlijke teddycoat die hem warm houdt.)


Frenkie's favoriete kledingstuk?
Witte broeken! (het liefste wanneer hij in het bos is geweest)

 

Frenkie's guilty pleasure? De fruitknuffels pakken uit de kinderhoek.

Meet: Joscha

Mijn naam is Joscha, fashion liefhebber sinds ik überhaupt zindelijk was en altijd creatief bezig. Ik kan mijn hele weg hier naartoe natuurlijk vertellen, maar ik denk dat dat voor velen helemaal niet interessant is! Dus we doen een hele korte samenvatting..

School bleek niet mijn ding, wel afgemaakt. Afgestudeerd in de zorg, want ik vond anderen helpen heel fijn om te doen. Maar ik miste iets.. het creatieve en het ondernemen kon ik daar niet in kwijt zoals ik dat nodig had. Na jarenlang gewerkt te hebben bij een hele toffe winkel in Delft, voelde ik na acht jaar dat het tijd was om een stap verder te gaan. Een stap waarbij ik al mijn creativiteit, liefde voor fashion, interieur, maar ook mensen (en dieren) kan combineren.

Ik wil graag mensen blij maken, vrouwen tof aankleden, iemand uit zijn comfortzone halen, naar hun verhalen luisteren, de winkel gezellig maken met allemaal leuke interieur hoekjes, koffietjes met klanten drinken, vrouwen met mooie outfits de deur uit zien gaan en dat iedereen gezellig met hun hond langs komt.. ik wil het allemaal!

Hoe vet.. want dat is wat FEMME + FRENKIE is geworden. Bijna een soort clubhuis. En jeetje.. wat ben ik daar trots op!

40CC2BA0-88D2-44CF-A53A-18A1A4853F63_1_201_a

Joscha's favoriete fashion seizoen? Herfst. De herfstcollectie vind ik altijd echt een feestje! Ik hou van wol, leer, verschillende lagen. Dus de herfst is by far my fave fashion season!


Joscha's favoriete kledingstuk?
Oh no.. dit kan ik niet. Leren broek, leren jack, mooie mantel, goede laarsjes, vette sneakers?? Sorry hier kan ik helaas niet tussen kiezen!

 

Joscha's guilty pleasure? Koffie. Jep, als ik lekker aan het knallen ben in de winkel dan kan ik eten nog weleens vergeten.. maar koffie? Need it!

 

Meet: Marcel

(as seen by Joscha)

 

Marcel is van alle markten thuis! Webshop beheerder, head of finance, soms conciërge (wanneer we onze vlaggen zelf niet binnen kunnen halen omdat we er niet bij kunnen) en geeft ons marketing advies! Overigens geen fashion advies.. daar laat hij zich niet graag over uit. Of nou ja, soms een blik van "Joscha, wat heb je nu weer ingekocht?" Lees: een gouden tas in de vorm van een croissant of sandalen met teddy stof.

Maar hey, iedereen zo zijn passie bij FEMME + FRENKIE.

 

Marcel's favoriete fashion seizoen? Handbalseizoen 😉

 

Marcel's favoriete kledingstuk? Mijn favoriete kleding is niet stuk. (Hebben we het al over zijn "gevoel voor humor" gehad?)

 

Marcel's guilty pleasure? Mergpijpjes (Hij eet ze allemaal in één keer op, het hele pak, het liefst binnen 5 minuten)