The Store The Store The Store The Store The Store The Store The Store The Store The Store The Store The Store The Store The Store The Store The Store The Store The Store The Store The Store The Store

Na een verbouwing van 2 maanden openden wij op 27 augustus 2021 onze deuren aan de Voldersgracht. Dit is misschien wel het gezelligste straatje in het o zo gezellige Delft. De verbouwing hebben we helemaal zelf gedaan. Met veel hulp van vrienden en familie hebben we de winkel gemaakt tot wat het nu is. Maar de grootste shout-out gaat naar mijn vader. Die man heeft echt dag en nacht staan klussen om het klaar te krijgen. En wát een pareltje is het geworden! Ik ben hier zó trots op.

 

Bij FEMME + FRENKIE hebben we onze merken vol passie maar met een kritische blik bij elkaar uitgezocht. Wij willen graag dat iedereen kan shoppen bij ons, van alle leeftijden maar ook voor verschillende prijsklassen! Met zorg stylen wij onze winkel wekelijks helemaal af, zodat het echt een heerlijk plekje is om langs te komen! Onder het genot van een kopje koffie of een heerlijk wijntje adviseren we jou graag op het gebied van alle trends en stellen we de leukste outfits voor jou samen! Eerlijk advies is bij ons een must!

 

Elke week komen er bij ons nieuwe items binnen! Daarnaast zijn er door mijn verander-drang (het liefst zet ik iedere week alle meubels en rekken op een ander plekje) regelmatig allemaal leuke nieuwe dingen voor jullie te ontdekken. Dat maakt het voor jullie hopelijk ook extra leuk om regelmatig even binnen te wandelen.

 

We proberen de service in de winkel ook door te trekken naar de webshop. We beantwoorden heel graag jouw vragen via whatsapp, e-mail, telefonisch of via een DM op instagram. Wil je een virtueel kijkje in de winkel? Geen probleem, dan gaan we toch gezellig facetimen en nemen we samen de collectie door?

(Het enige wat wij tot nu toe nog niet kunnen is een kopje koffie op afstand zetten, dus zet jij het koffiezetapparaat alvast aan?)

 

Zien we je gezellig in de winkel of online?

 

Liefs,

The FEMME + FRENKIE family